De Menken keuken

Monteur technische dienst (elektrisch) - Sassenheim

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 20-10-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Sassenheim Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een goed salaris
De Menken keuken zoekt ter uitbreiding van de technische dienst een monteur. Ben jij die gedreven technicus die zich verantwoordelijk voelt voor een maximale operationele inzetbaarheid van alle technische productiemiddelen binnen onze organisatie? Reageer dan op deze vacature!

Monteur technische dienst (elektrisch)

Sassenheim (40 uur)

Het team van monteurs bestaat uit 9 collega’s en is een hecht team. Als monteur technische dienst onderhoud en repareer je alle technische installaties binnen de Menken keuken. Wanneer je bedenkt dat wij 5 dagen in de week dag en avond produceren, dan besef je dat de technische dienst een belangrijk onderdeel vormt van onze fabriek. Door de sterke aanhoudende groei van de Menken keuken wordt er momenteel hard gewerkt om het bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Deze groei betekent onder meer dat wij een nieuwe fabriek gaan bouwen met een uitbreiding en verplaatsing van het machinepark. De technische dienst staat daarom ook niet stil. Deze groei en vergaande automatisering maakt de technische dienst een interessante omgeving voor technisch specialisten zoals jij.

In de rol van monteur ben je verantwoordelijk voor:
 • Het uitvoeren van het geplande preventief onderhoud aan zowel machines, installaties als het gebouw;
 • Analyseren, lokaliseren en verhelpen van storingen aan installaties en procesapparatuur;
 • Uitvoeren van technische aanpassing/modificaties en reparaties aan machines en installaties;
 • Registreren en documenteren van de uitgevoerde werkzaamheden;

Wat breng jij mee als monteur?
Je bent een echte teamspeler. Daarnaast breng je een gezonde dosis ambitie, werklust en verantwoordelijkheidsgevoel met je mee. Verder beschik je over het volgende:
 • Een MBO niveau 4 met elektrotechnische werkervaring/diploma;
 • Minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring;
 • Goede kennis van elektrotechniek;
 • Kennis van pneumatiek, stoom- en PLC technieken;
 • Werkervaring in een technische functie binnen de zuivel, food- of vleeswarenindustrie is een pré;

Verder staat veiligheid bij jou voorop! Flexibiliteit is voor jou geen probleem, zowel in werktijden als in gedrag. De werkzaamheden voer je uit in een dag/avonddienst. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en zijn de volgende competenties op jou van toepassing:
 • Prioriteiten stellen
 • Zelfstandigheid
 • Pro-activiteit

Wat biedt de Menken keuken?
Op arbeidsvoorwaardengebied heeft de Menken keuken een eigen bedrijfs-cao, waarin de arbeidsvoorwaarden voor het personeel worden afgesproken. Zo kennen wij 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding ook binnen de 10 kilometer, een fietsplan en een hoge pensioenbijdrage vanuit de Menken keuken en uiteraard een goed salaris.

Wie is Menken
?
De Menken keuken is een productie familiebedrijf dat nu door de tweede Menken-generatie wordt geleid. Een jong team met een gezonde dosis ambitie en ondernemerschap. Door een sterke ontwikkeling in de breedte van het assortiment zijn onze brood- en toastsalades, sauzen en vleeswaren sinds een aantal jaar steeds meer over de landsgrenzen te vinden en maken we op de Nederlandse markt ook een mooie groei door. We streven ernaar om first supplier in de private label-markt te zijn met kwalitatief hoogwaardige producten die door de 380 medewerkers op de productielocatie in Sassenheim worden samengesteld. Innovatie, samenwerken, open communicatie en flexibiliteit zijn de kernwaarden van onze organisatie. Deze kernwaarden helpen ons doel te verwezenlijken: “kwaliteitsproducten produceren om ons te onderscheiden binnen de markt”.

Het Menken gevoel

De Menken keuken is een echt familiebedrijf. Dat kenmerkt zich door een goede informele sfeer en korte lijnen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. De Menken keuken staat midden in de samenleving en heeft een sterke binding met de regio. Wij vinden het belangrijk om onze jubilarissen uitgebreid en gezamenlijk te vieren of een kerstontbijt voor alle medewerkers te organiseren. We luisteren graag naar wat onze medewerkers te zeggen hebben en we gaan respectvol met elkaar om.

Ben je geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je belangstelling om deze uitdaging aan te gaan? Stuur dan je motivatie en CV via de ’Solliciteer’ button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Maakindustrie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, full-time, Sassenheim, Zuid-Holland, FMCG, productie, monteur, medewerker technische dienst, onderhoudsmonteur, storingsmonteur

Contactgegevens

Contactpersoon De Menken keuken

Vestigingsplaats

Solliciteer