De Menken keuken

Werkvoorbereider - Sassenheim

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 20-10-2017 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Sassenheim Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
De Menken Keuken zoekt ter uitbreiding van de technische dienst een werkvoorbereider. Ben jij die gestructureerde aanpakker die zich verantwoordelijk voelt voor het optimaal laten verlopen van de technische werkzaamheden binnen onze organisatie? Reageer dan op deze vacature!

Werkvoorbereider
Sassenheim (40 uur)


Door de aanhoudende groei van de Menken keuken, wordt de technische dienst uitgebreid met een werkvoorbereider. Deze afdeling bestaat uit 9 collega’s en is een hecht team. Als werkvoorbereider ben jij de spil binnen de technische dienst voor wat betreft de lopende technische werkzaamheden (modificaties en onderhoudswerkzaamheden). Als een echte spin in het web ben je in staat om kleine projecten technisch voor te bereiden, te plannen, de voortgang te bewaken en op te leveren binnen de gestelde levertijd. Door de sterke aanhoudende groei van de Menken keuken wordt er momenteel hard gewerkt om het bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Deze groei betekent onder meer dat wij een nieuwe fabriek gaan bouwen met een uitbreiding en verplaatsing van het machinepark. De technische dienst staat daarom ook niet stil. Deze groei en vergaande automatisering maakt de technische dienst een interessante omgeving voor technisch specialisten zoals jij.

In de rol van werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor:
 • Het technisch voorbereiden, plannen, coördineren en opleveren van technische aanpassingen (modificaties) aan het machinepark en de installaties;
 • Het toezicht houden op deze projecten en eindverantwoordelijk voor de oplevering binnen de gestelde termijn;
 • Het managen van de verwachtingen en de voortgang rondom een technische aanpassing richting de interne klant;
 • Het technisch voorbereiden, plannen, coördineren en laten uitvoeren van het periodiek onderhoudt;
 • Offertes aanvragen, plannen en bestellen van benodigde materialen en inhuren van derden;
 • Coördinatie en aansturing van de kleine overige technische klussen ;
 • Het uitvoeren van de projectadministratie;

Wat breng jij mee als Werkvoorbereider?
Je bent een echte aanpakker en teamspeler. Je brengt een gezonde dosis ambitie en verantwoordelijkheidsgevoel met je mee. In onze hectische omgeving blijf je rustig en stressbestendig. Je beschikt over het volgende:
 • Een Mbo niveau 4 met een technische opleiding of HTS achtergrond;
 • Minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider bijv. in de productie of installatietechniek;
 • Kennis en ervaring met onderhoudsmanagementsystemen;
 • Goede kennis van Microsoft office (Word, Excel)
 • Werkervaring in een technische functie binnen de zuivel, food- of vleeswarenindustrie is een pré;

Gestructureerd en planmatig werken zit in je genen. Administratief ben je goed onderlegd en accuraat bij de uitvoering van je werkzaamheden. Verder zijn de volgende competenties op jou van toepassing:
 • Communicatief vaardig
 • Prioriteiten stellen
 • Zelfstandigheid
 • Kostenbewust

Wat biedt de Menken keuken?
Op arbeidsvoorwaardengebied heeft de Menken keuken een eigen bedrijfs-cao, waarin de arbeidsvoorwaarden voor het personeel worden afgesproken. Zo kennen wij 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding ook binnen de 10 kilometer, een fietsplan en een hoge pensioenbijdrage vanuit de Menken keuken en uiteraard een goed salaris.

Wie is Menken?
De Menken keuken is een productie familiebedrijf dat nu door de tweede Menken-generatie wordt geleid. Een jong team met een gezonde dosis ambitie en ondernemerschap. Door een sterke ontwikkeling in de breedte van het assortiment zijn onze brood- en toastsalades, sauzen en vleeswaren sinds een aantal jaar steeds meer over de landsgrenzen te vinden en maken we op de Nederlandse markt ook een mooie groei door. We streven ernaar om first supplier in de private label-markt te zijn met kwalitatief hoogwaardige producten die door de 380 medewerkers op de productielocatie in Sassenheim worden samengesteld. Innovatie, samenwerken, open communicatie en flexibiliteit zijn de kernwaarden van onze organisatie. Deze kernwaarden helpen ons doel te verwezenlijken: “kwaliteitsproducten produceren om ons te onderscheiden binnen de markt”.

Het Menken gevoel
De Menken keuken is een echt familiebedrijf. Dat kenmerkt zich door een goede informele sfeer en korte lijnen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. De Menken keuken staat midden in de samenleving en heeft een sterke binding met de regio. Wij vinden het belangrijk om onze jubilarissen uitgebreid en gezamenlijk te vieren of een kerstontbijt voor alle medewerkers te organiseren. We luisteren graag naar wat onze medewerkers te zeggen hebben en we gaan respectvol met elkaar om.

Ben je geïnteresseerd?
Herken jij jezelf in dit profiel en heb je belangstelling om deze uitdaging aan te gaan? Stuur dan je motivatie en CV via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Fast Moving Consumer Goods
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Sassenheim, Installatietechniek, Techniek.

Contactgegevens

Contactpersoon De Menken keuken .

Vestigingsplaats

Solliciteer